Amsterdam, 13 juli 2016
Persbericht

NoProtocol start nieuw full service WordPress Agency SlashSmart


Vandaag lanceert digitaal productiebureau NoProtocol het nieuwe full service WordPress agency SlashSmart. NoProtocol biedt hiermee een antwoord op de snelgroeiende vraag naar high-end, goed beveiligde WordPress sites en marketingoplossingen. SlashSmart richt zich op reclamebureaus, ondernemingen (MKB), bestaande merken en startups.

SlashSmart positioneert zich tussen de grote full service digital agencies en freelancers: SlashSmart biedt complete oplossingen inclusief lange termijn support met een snelle levering tegen lage kosten. Opdrachten variëren van webshops, content-platformen, campagne-sites tot marketing-automation oplossingen. De eerste WordPress projecten zijn al uitgevoerd voor Top Gear NL, Companyinfo.nl (FD Mediagroep) en het ministerie van Sociale Zaken en Wetenschap.

“Met SlashSmart hebben we een duidelijke missie. Wij maken het voor elke organisatie toegankelijk om online te excelleren met hoge kwaliteit en laagdrempelige technologie.” aldus Jesse Burkunk (Strategy Director NoProtocol).

Full service volgens SlashSmart

SlashSmart biedt een geïntegreerde dienstverlening waar alles in zit. Klanten krijgen advies, een premium user experience, een gebruiksvriendelijk CMS, uitbreidingen voor marketing automation, tools voor continue optimalisatie en technische support. In de aanpak staat pragmatisme voorop om een snelle oplevering te garanderen.

Nieuw bureau

SlashSmart is een volwaardige partner van NoProtocol en wordt geleid door de oprichters en partners van NoProtocol. NoProtocol is gespecialiseerd in custom development voor creatieve en innovatieve projecten. Zij zien dat custom development niet altijd meer nodig is en WordPress in veel gevallen een uitstekende oplossing biedt. Aangezien WordPress wezenlijk verschilt van custom development, besloot het bureau alle WordPress projecten onder te brengen in een nieuw label met een dedicated team van specialisten.

De opkomst van WordPress

In de afgelopen jaren is WordPress uitgegroeid tot een prefered oplossing voor websites en e-commerce. WordPress technologie biedt grote voordelen op het vlak van gebruiksgemak, uitbreidingsmogelijkheden en kosten. Rondom WordPress bestaat een groot en community-gedreven ecosysteem; elke dag zijn duizenden developers bezig met verbeteringen en nieuwe aanvullingen. Wereldwijd draait maar liefst één op de vier sites op WordPress.

Over NoProtocol

Het in Amsterdam gevestigde digitale productiebureau NoProtocol ontwikkelt sinds 2010 custom innovatieve oplossingen voor bureaus en uitgevers, waaronder Greenberry, Daybreak/Etcetera, JWT, NOISE, Roorda, Sanoma en Yune. Zij ontwikkelen prijswinnende apps en sites voor o.a. Coca Cola, ING, Centraal Beheer Achmea en de Rijksoverheid.

Einde persbericht

Meer informatie
Download van de Word-versie en beeldmateriaal: download de presskit
Meer informatie over NoProtocol is te vinden op noprotocol.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@slashsmart.com
Of telefonisch: 020-5150495