De 5 stappen,
gericht op resultaat


We ontwikkelen op basis van ons 5 stappenplan. In 5 heldere stappen werken van idee naar een indrukwekkend eindresultaat. Zo pakken we dat aan:


1

Workshop

Eerst willen we jouw business tot in detail begrijpen. Tijdens een  inspirerende workshop bespreken we de marketing plannen en ontwikkelen we dezelfde dag nog een online aanvalsplan waarmee je de concurrentie voorblijft.

2

Design

In het design staan de merkwaarden en het gebruiksgemak centraal. Wij werken o.b.v. aangeleverde designs of zetten ons eigen team in. Uiteraard zorgen we ervoor dat je aanbod optimaal tot zijn recht komt op mobile devices, tablets en overige schermen.

3

Development

Betrouwbaarheid, performance en security zijn essentieel voor elke online business. Daarom werken onze WordPress en SEO Specialisten met de allernieuwste technologie die een perfect werkende website garanderen.

4

Content creatie en invoer

Wij leveren elke webshop, campagnesite of magazine altijd compleet op. Dat kan met vooraf aangeleverde tekst, fotografie of video of je zet onze specialisten aan het werk voor inhoud die gevonden wordt en scoort.

5

Continue optimalisatie

Met de nieuwe site begint het pas! Met een speciaal samengesteld pakket van tools voor analyse, optimalisatie en content management blijf je continu in staat om de online resultaten te verbeteren.