European Hockey League

De Euro Hockey League (EHL) is een Europese hockeycompetitie voor heren clubteams. De EHL is de opvolger van de Europa Cup-toernooien en wordt georganiseerd door de Europese Hockey Federatie (EHF)

In opdracht van CROWD ontwikkelde SlashSmart een internationaal platform waarbij hockey fans uit alle Europese landen een overzichtelijk wedstrijdschema zien, het laatste nieuws lezen, live video’s van de wedstrijden kijken en direct online tickets aankopen. Doormiddel van een druk op de knop schrijf je je gemakkelijk in voor de online nieuwsbrief, waarmee je altijd op de hoogte blijft van de laatste EHL updates.

De keuze viel al snel op WordPress omwille van de redactionele gebruiksvriendelijkheid waarbij talloze mogelijkheden werden aangegrepen. Zo moest er een koppeling komen met live video en wedstrijd data. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met sociale platforms waarmee hockey liefhebbers ten alle tijden de EHL volgen met onder meer live score info. Uiteraard in combinatie met een responsive front-end.

Impressies

ehl_1
ehl_2